Preskoči na glavni sadržaj

Proljeće 2022.

Proljeće...jako volim proljeće...najviše je događaja u našoj obitelji, upravo u proljeće...većina nas ima rođendan u ovom periodu godine...priroda doživljava promjenu...uređujemo dvorište...sadimo/sijemo povrće, cvijeće...dan postaje dulji...sunce jače sja...dani su topliji...nekako sve obaveze s lakoćom odrađujem (u odnosu na zimu i zimski period)...svi više boravimo vani...svi smo nekako aktivniji...i bolje se osjećamo...sve miriše na cvijeće...volim miris rublja osušenog na proljetnom suncu...jako volim proljeće 💛.






Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Hrana: Vege kobasice/salama

  S obzirom na to da ne jedem meso, potražila sam kako mogu sama napraviti ''salamu/kobasice'' koju bi imala za tople sendviče ili tako neku hranu koju konzumiraju i oni koji jedu meso...s obzirom da na instagramu pratim profile ljudi istomišljenika, upjela sam naići na jedan recept za veganske kobasice, koje su jako jednostavne za napraviti i sadrže jako jeftine sastojke 😁. Sastojci: 300 ml mekog brašna (glutenskog)* 150 ml zobenih pahuljica 150 ml sojinih ljuskica 300 ml tople vode 70 ml suncokretovog ulja 1 žličica morske soli 2 žličice češnjaka u prahu 2 žličice dimljene paprike u prahu pola žličice slatke paprike u prahu malo papra Prozirna prijanjajuća folija Priprema: Brašno, zobene pahuljice i sojine ljuskice pomiješati. U 300 ml tople vode razmutiti začine i ulje te preliti suhe sastojke tom tekućinom. Pomiješati smjesu, da dobijete homogenu smjesu i da se začini ravnomjerno rasporede. Na foliju stavljajte smjesu te ju umotajte tako da oblikujete kobasice, te