Preskoči na glavni sadržaj

Pizza sendviči

Ovdje ću vam napisati još jedan način na koji možete iskoristiti stari kruh...ovo smo doma počeli prakticirati prije nekoliko godina, i radimo ovakve sendviče dosta često, jer je brzo gotovo i jako fino...sve što vam treba su par stvari koje vjerojatno svi imate kod kuće....svaki put nam nadjev bude drugačiji, ovisi o tome što imamo kod kuće...uvijek je kao podloga umak od rajčice (pasirana račica :) ) u koji pomiješam malo šećera, soli, papra i suhog origana...taj umak namažem na svaku šnitu kruha...na umak poslažemo neku salamu, šunku, pršut (sve ovisi s čime raspolažemo)...nakon mesa stavljamo naribani sir i na kraju ponekad vrhnje (ako ga imamo kod kuće)...sve poslagano u plehu stavim peći u zagrijanu pećnicu na 200°C na 10-15 minuta....i to je to...brzo jeftino i fino...odlična večera za malo novca...


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Hrana: Vege kobasice/salama

  S obzirom na to da ne jedem meso, potražila sam kako mogu sama napraviti ''salamu/kobasice'' koju bi imala za tople sendviče ili tako neku hranu koju konzumiraju i oni koji jedu meso...s obzirom da na instagramu pratim profile ljudi istomišljenika, upjela sam naići na jedan recept za veganske kobasice, koje su jako jednostavne za napraviti i sadrže jako jeftine sastojke 😁. Sastojci: 300 ml mekog brašna (glutenskog)* 150 ml zobenih pahuljica 150 ml sojinih ljuskica 300 ml tople vode 70 ml suncokretovog ulja 1 žličica morske soli 2 žličice češnjaka u prahu 2 žličice dimljene paprike u prahu pola žličice slatke paprike u prahu malo papra Prozirna prijanjajuća folija Priprema: Brašno, zobene pahuljice i sojine ljuskice pomiješati. U 300 ml tople vode razmutiti začine i ulje te preliti suhe sastojke tom tekućinom. Pomiješati smjesu, da dobijete homogenu smjesu i da se začini ravnomjerno rasporede. Na foliju stavljajte smjesu te ju umotajte tako da oblikujete kobasice, te